Beste oud-student

PERSOONLIJKE UITNODIGING

 

Mocht je - nadat je afstudeerde aan Kunstkoepel - Academie van Beeldende Kunsten te Bilzen - nog steeds de kriebels voelen om beeldend bezig te zijn...

De leden van de Parenteel willen je graag terugzien en plannen naar aanleiding van het Jubilieumjaar Kunstkoepel 2023 een expo in de Kimpel te Bilzen - speciaal voorbehouden voor onze oud-studenten.

We vertrekken vanuit het thema 'Verbondenheid'.

Starten doen we in september 2022. Deadline voor het afleveren van jouw werk wordt voorzien tegen einde februari 2023.

Op 13 maart 2023 volgt de presentatie in de Kimpel samen met de aanvang van de Cultuurweek. De expo loopt gedurende een maand. 

 

Wil je deze unieke kans meebeleven en meewerken aan dit project?

Heb je zin om individueel en/of samen te werken met andere oud-studenten aan een thema?

Wil je gewoon meer weten om te zien of dit iets voor jou kan betekenen?

Meld je aan voor het bijkomend infomoment op Maandag 12 september om 19u30. Dit zal doorgaan in het gebouw van Kunstkoepel – Academie voor Beeld. Aanmelden aan het onthaal.

Interesse? Schrijf je in via mail – email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ben je belet en heb je toch interesse? Gelieve je dan aan te melden met jouw contactgegevens, dan kunnen we je verder informeren en/of een ander moment afsprekenVeel groeten en tot ziens! 

 

Vanwege de leden van 'de Parenteel'

i.s.m. Kunstkoepel - Academie voor Beeld Bilzen