Vanlessen

 

Lode, Gido en Petrus Vanlessen zijn grootvader, vader en zoon, en allen kunstenaar.

ccmaasmechelen toont een overzicht van hun werken.

Expoperiode: 21 sept t.e.m. 11 dec 2020

Openingsdagen en -uren:
ma t/m vr: van 10 tot 12 uur en van 13 tot 17 uur

26 sept, 24 okt en 14 nov begeleiden Gido en Petrus een bezoek

(reservatie verplicht via www.ccmaasmechelen.be)

Vanlessen 3

z33

Groepstentoonstelling van Kunstwerkt

kunstenaars stellen zich de vraag of de vloedgolf aan acties, emoties en maatregelen die ons leven tijdens het voorjaar tijdelijk veranderden, ook een permanente indruk kunnen nalaten op de wereld.

30aug - 8nov 2020

Oooh. Back to normal?

 

beyond reality

Om (hyper)realistisch te tekenen, schilderen of beeldhouwen moet je niet alleen begaafd zijn maar heb je ook een grote vakkennis en jarenlange ervaring nodig. Realistische werken moeten het vaak hebben van het puur esthetische, de compositie of de invalshoek. Verder hoef je er niets achter te zoeken. Het wordt pas interessant als de kunstenaar meer te vertellen heeft dan de virtuoze weergave van de visueel waarneembare werkelijkheid, als hij of zij met andere woorden verder gaat dan de realiteit

06 sept tem 04 okt 2020

Art Center

Marres

Van 5 september tot 15 november organiseert Marres de eerste Limburg Biënnale, die ruim 250 kunstwerken toont van meer dan 150 kunstenaars uit Limburg en omgeving. 

marres.org

 

Expo Tim Walker C mine

De expo is een ode aan de uitzonderlijke bijdrage van Walker aan de wereld van fotografie van de afgelopen 25 jaar en werd geïnspireerd op de collectie van het V&A Museum. C-mine is de eerste locatie in de wereldtournee van de expo en is zonder twijfel één van de must-see tentoonstellingen van 2020 in de Benelux.

ZA 22.08.20 — ZO 03.01.21

C-mine  GENK