Beste studenten, oud-studenten

Jullie kunnen deelnemen aan 2 interessante lezingen over kunst. Dit is een organisatie van Kunstkoepel i.s.m. De Parenteel.

De lezingen staan begin 2019 geprogrammeerd.
Je kan jouw deelname bevestigen via mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De inschrijving is gratis.

niewsbr nov2018

'Everything goes' – Over klassieke, moderne én hedendaagse kunst. 

Lezingen door Jonas Segers op volgende data: dinsdag 29 januari 2019 en dinsdag 26 februari 2019 telkens om 19u30.

Het begrip kunst is tijdens de 20e en 21e eeuw rijker, maar ook veel complexer geworden. Waar hebben we het nu precies over als er gesproken wordt over 'moderne' kunst en hoe onderscheidt zich dit nu van 'hedendaagse' kunst? In deze lezingen worden beide begrippen uit de doeken gedaan én wordt de relatie gelegd met de klassieke of 'oude' kunst. Verwacht geen zekere antwoorden, maar een verhaal waarin kunstreflectie, eventuele discussie en de beleving van het kijken én beleven van kunst centraal staat.

Inschrijven: GRATIS via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Wil je weten waar naar toe voor de meest interessante actuele tentoonstellingen?
De Parenteel heeft het voor je uitgezocht.
Meer info over expo's evenals de andere activiteiten van De Parenteel en Kunstkoepel ACADEMIE VOOR BEELD Bilzen op www.deparenteel.be.

Vriendelijke groeten

De Parenteel

i.s.m. Kunstkoepel ACADEMIE VOOR BEELD