Beste studenten, oud-studenten


We brengen jullie graag op de hoogte van de komende activiteiten:

Het kinder- en jongerenatelier werkte aan een project van een gestyleerde Sinterklaas voor het Sinterklaas evenement op Alden Biesen op 5/11/2017. Hierna kunnen jullie het meesterwerk van Sinterklaas met een afmeting van 3,5x 3,5 m. tot en met 6 december 2017 bezichtigen aan de buitengevel van het oude stadhuis op de markt van Bilzen.

 

Weldra kunnen jullie De Parenteel ook via Instagram volgen en brengen we jullie zo op de hoogte van de activiteiten en actuele tentoonstellingen.

Jullie zullen vanaf de nieuwsbrief van november 2017 deze niet meer rechtstreeks via mail binnenkrijgen. Neem regelmatig een kijkje op de website www.deparenteel.be om suggesties voor actuele tentoonstellingen, de laatste nieuwsflash en geplande uitstappen van Kunstkoepel ACADEMIE VOOR BEELD en De Parenteel terug te vinden.

De expo van het Monumentaal atelier in CC De Kimpel was een succes.

De derdejaars leerlingen van het MoAt gingen gedurende 3 weken aan de slag in de tentoonstellingsruimte van ExpoKimpel.

Gedurende deze making-of fase traden de leerlingen in dialoog met het werk van hun medestudenten binnen een gegeven ruimte. Onder deskundige begeleiding van Annemie Van Laethem en Eric Croux, twee externe grootheden binnen dit werkveld en bekend van vermaarde tentoonstellingen in Kasteel Oud-Rekem, tastten ze de mogelijkheden af om binnen deze context een dynamische presentatie uit te bouwen.

De Parenteel legt momenteel contact met verschillende sprekers voor lezingen over kunst. Kijk regelmatig op de website of volg ons op Instagram om de laatste evoluties hieromtrent te volgen.

Veel groeten en tot binnenkort!

De Parenteel

i.s.m. Kunstkoepel ACADEMIE VOOR BEELD